INSCHRIJVEN: BESTAANDE LEERLING


  Gelieve onderstaande gegevens na te kijken en op "verzenden" te klikken, of de inschrijving is niet geregistreerd.
  Mocht je toch geen bevestigingsemail ontvangen, kijk dan even in je spam folder voor dat je contact met ons opneemt.


   


  Resultaat:  Voor je kan verzenden, moet je eerst het schoolreglement goedkeuren en de privacyverklaring goed- of afkeuren:


  Schoolreglement: gelezen en goedgekeurd


  Pedagogisch Project: gelezen en goedgekeurd


  Privacyverklaring: gelezen en goedgekeurd JaNeen


   


  Mocht je toch geen bevestigingsemail ontvangen, kijk dan even in je spam folder voor dat je contact met ons opneemt.


   

  • LET OP: zijn er in jouw gezin ook andere leerlingen die zich inschrijven maar al les volgden aan onze academie: kies dan op bestaande leerling, vul daar alle gegevens van de bestaande leerling in en klik onderaan bij ‘Nieuwe gezinsleden toevoegen’ op ‘Ja’ en geef dan de nieuwe leerling in.
  • Kies het aantal gezinsleden dat je wilt inschrijven.
  • Vul bovenaan een mailadres in waar we de bevestigingsmail van de inschrijving naartoe moeten sturen.
  • Vul de persoonlijke gegevens in.
  • Kies een artistiek domein dat je verder wilt zetten in het nieuwe schooljaar met bijhorende graad en locatie.
  • Extra uitleg domein Muziek
   1ste graad: Ben je 6 of 7 jaar? Dan kan je enkel kiezen voor Kids-academie.
   Vanaf 8 jaar kan je voor muziek kiezen.
   2de graad: vanaf het 1ste jaar kan je kiezen voor een instrument of zang. Dit is het hoofdvak. Kies hiervoor je locatie. Het bijvak is muziekleer. Kies ook hiervoor de gewenste locatie. Beide vakken zijn verplicht.
   3de graad: Hier zijn er 3 verplichte vakken. Ook hier kies je je hoofdvak. Het verplichte bijvak voor 3.1 is muziekleer/MCV, voor 3.2 en 3.3 kan je bij 'Keuzevak' kiezen voor welke richting je gaat en welke keuzevak je hier ook bij wilt. Daarnaast is er nog een bijvak: Groepsmusiceren. Kies of je dit instrumentaal (voor als je een instrument bespeelt), vocaal (voor als je hoofdvak 'zang' is) of begeleidingspraktijk (dit is voor piano en orgel en best in overleg met de leerkracht). Kies ook hiervoor weer de locatie.
   4de graad: Kies hier bij hoofdvak je richting (Klassiek of Jazz-Pop-Rock) en of je verdergaat als 'vertolkend' of als 'creërend' muzikant. Bij vertolkend muzikant kies je dan je instrument of voor zang. Daarnaast ook weer Het keuzevak. Bij creërend muzikant kies je als hoofdvak voor instrument/zang of voor compositie en ook weer een keuzevak.
  • Extra uitleg domein Theater
   3de graad: Hier volg je 2 verplichte vakken: Storytelling en Dramastudio.
   Ben je 15 jaar en volg je Theater? Dan kan je je ook inschrijven voor de kortlopende opleiding Creatief Schrijven. Dit is enkel in Zichen en is er geen voorkennis van Theater nodig.
   4de graad: Hier kan je kiezen voor de richting Vertolkend Acteur of (Theater)Regie. In de richting Vertolkend Acteur kan je kiezen tussen de combinatie 'Theater + Kunst- en Cultuuratelier' of 'Kunst- & Cultuuratelier + Verteltheater Stemregie' (laatste combinatie enkel mogelijk in Voeren en enkel voor 4.1).
  • Heb je recht op verminderd tarief zonder dat er andere leden van jouw gezin zijn ingeschreven? Vink dan bij 'verminderd tarief' dan 'Ja' aan en kies de reden hiervoor. Het attest hiervoor moet opgemaakt zijn in september 2022 en binnengebracht worden op het secretariaat voor 25 september 2022!
  • Heb je opmerkingen? Heb je een adreswijziging? Ander mailadres of GSM-nummer? Wil je een 2de instrumentaanvraag indienen of heb je gewoon een vraag? Stel deze gerust in ons vak opmerkingen.
  • Klik op verzenden.
  • Om je in te schrijven moet je akkoord gaan met ons schoolreglement en Artistiek Pedagogisch Project.
  • Ga je akkoord met onze privacywetgeving? Indien 'ja', dan geef je toestemming om jezelf of jouw zoon/dochter op sfeerfoto's te laten verschijnen die kunnen genomen worden tijdens onze activiteiten.
  • Krijg je geen foutmelding? Proficiat! Dan ben je ingeschreven voor het nieuwe schooljaar! De betalingsgegevens vind je terug in de bevestigingsmail. Deze bevestigingsmail sturen we naar het mailadres dat je bovenaan invulde.
  • Voor studierichting muziek: de leerkracht van het instrument of zang neemt contact op met jou om een lesmoment af te spreken.
  Aantal gezinsleden dat zich wenst in te schrijven:
  1 2 3 4 5 6 7