INSCHRIJVEN: NIEUWE LEERLING


  Gelieve onderstaande gegevens na te kijken en op "verzenden" te klikken, of de inschrijving is niet geregistreerd.
  Mocht je toch geen bevestigingsemail ontvangen, kijk dan even in je spam folder voor dat je contact met ons opneemt.


   


  Resultaat:  Voor je kan verzenden, moet je eerst het schoolreglement goedkeuren en de privacyverklaring goed- of afkeuren:


  Schoolreglement: gelezen en goedgekeurd


  Pedagogisch Project: gelezen en goedgekeurd


  Privacyverklaring: gelezen en goedgekeurd JaNeen


   


  Mocht je toch geen bevestigingsemail ontvangen, kijk dan even in je spam folder voor dat je contact met ons opneemt.


   

  • LET OP: zijn er in jouw gezin ook andere leerlingen die zich inschrijven maar al les volgden aan onze academie: kies dan op bestaande leerling, vul daar alle gegevens van de bestaande leerling in en klik onderaan bij 'Nieuwe gezinsleden toevoegen' op 'Ja' en geef dan de nieuwe leerling in.
  • Kies het aantal gezinsleden dat je wilt inschrijven.
  • Vul alle gegevens van de leerling in (naam, voornaam, rijksregisternummer, adres, contactgegevens, ...)
  • Kies een artistiek domein: muziek, toneel, beeld of kids. Muziek en toneel kan pas vanaf 8 jaar. Beeld van 6 jaar tot 18 jaar. Kids-academie voor 6- en 7-jarigen! Creatief Schrijven: Mogelijk vanaf 15 jaar!
  • Kies de graad waarin je je wilt inschrijven.
  • Heb je al eerder les gevolgd aan een andere academie, duidt dit dan aan en zet erbij welke academie en kies in welke graad je verder gaat in onze academie (deze graad loopt verder op de graad die je behaalde in de andere academie).
  • Kies de studierichting die je verder wilt zetten in het nieuwe schooljaar met bijhorende graad en locatie.
  • Extra uitleg domein Muziek
   1ste graad: Ben je 6 of 7 jaar? Dan kan je enkel kiezen voor Kids-academie.
   Vanaf 8 jaar kan je voor muziek kiezen.
   2de graad: vanaf het 1ste jaar kan je kiezen voor een instrument of zang. Dit is het hoofdvak. Kies hiervoor je locatie. Het bijvak is muziekleer. Kies ook hiervoor de gewenste locatie. Beide vakken zijn verplicht
   3de graad: Hier zijn er 3 verplichte vakken. Ook hier kies je je hoofdvak. Het verplichte bijvak voor 3.1 is muziekleer/MCV, voor 3.2 en 3.3 kan je bij 'Keuzevak' kiezen voor welke richting je gaat en welke keuzevak je hier ook bij wilt. Daarnaast is er nog een bijvak: Groepsmusiceren. Kies of je dit instrumentaal (voor als je een instrument bespeelt), vocaal (voor als je hoofdvak 'zang' is) of begeleidingspraktijk (dit is voor piano en orgel en best in overleg met de leerkracht). Kies ook hiervoor weer de locatie.
   4de graad: Kies hier bij hoofdvak je richting (Klassiek of Jazz-Pop-Rock) en of je verdergaat als 'vertolkend' of als 'creërend' muzikant. Bij vertolkend muzikant kies je dan je instrument of voor zang. Daarnaast ook weer Het keuzevak. Bij creërend muzikant kies je als hoofdvak voor instrument/zang of voor compositie en ook weer een keuzevak.
  • Extra uitleg domein Theater
   3de graad: Hier volg je 2 verplichte vakken: Storytelling en Dramastudio.
   Ben je 15 jaar en volg je Theater? Dan kan je je ook inschrijven voor de kortlopende opleiding Creatief Schrijven. Dit is enkel in Zichen en is er geen voorkennis van Theater nodig.
   4de graad: Hier kan je kiezen voor de richting Vertolkend Acteur of (Theater)Regie. In de richting Vertolkend Acteur kan je kiezen tussen de combinatie 'Theater + Kunst- en Cultuuratelier' of 'Kunst- & Cultuuratelier + Verteltheater Stemregie' (laatste combinatie enkel mogelijk in Voeren en enkel voor 4.1).
  • Heb je recht op verminderd tarief zonder dat er andere leden van jouw gezin zijn ingeschreven? Vink dan bij 'verminderd tarief' dan 'Ja' aan en kies de reden hiervoor. Het attest hiervoor moet opgemaakt zijn in september 2022 en binnengebracht worden op het secretariaat voor 25 september 2022!
  • Heb je opmerkingen? Heb je een adreswijziging? Ander mailadres of GSM-nummer? Wil je een 2de instrumentaanvraag indienen of heb je gewoon een vraag? Stel deze gerust in ons vak opmerkingen.
  • Klik op verzenden
  • Om je in te schrijven moet je akkoord gaan met ons schoolreglement en ons Artistiek Pedagogisch Project.
  • Ga je akkoord met onze privacywetgeving? Indien 'ja', dan geef je toestemming om jezelf of jouw zoon/dochter op sfeerfoto's te laten verschijnen die kunnen genomen worden tijdens onze activiteiten.
  • Krijg je geen foutmelding? Proficiat! Dan ben je ingeschreven voor het nieuwe schooljaar! De betalingsgegevens vind je terug in de bevestigingsmail. Deze mail komt binnen op het mailadres van de eerste leerling die je inschrijft.
  • Voor studierichting muziek: de leerkracht van het instrument of zang neemt contact op met jou om een lesmoment af te spreken.
  Aantal gezinsleden dat zich wenst in te schrijven:
  1 2 3 4 5 6 7